Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Warta

  • How to distinguish the high quality and inferior quality of air filter

    Cara mbedakake kualitas saringan filter kualitas udara sing luwih murah lan luwih murah

    Filter udara minangka bagean penting saka sistem asupan kompresor udara, lan minangka majelis sing kasusun saka siji utawa sawetara elemen filter udara. Fungsi utamane yaiku nyaring partikel najis sing mbebayani sing bakal mlebu sekrup kompresor udara, supaya hawa sing cukup lan resik mlebu ...
    Waca liyane
  • Filter udara kompresor udara

    Filter udara kompresor udara-1 Kualitas saringan udara dudu mung regane regane, lan regane luwih larang, nanging biasane rega saringan udara bermutu rada luwih dhuwur, nanging ora bakal adoh adoh. (Lem PU berkualitas tinggi Rega saringan udara bakal dadi ...
    Waca liyane
  • Sinau Kasus: Ngadhepi biaya pengiriman segara luwih dhuwur, apa sing kudu ditindakake?

    Saka taun 2020, Minangka eksportir, kita biasane kuwatir babagan biaya laut lan importir, utamane ing pungkasan taun 2020. Aku kelingan kita ngekspor siji kontainer 20 kaki menyang Afrika. Ing Sep 2020, biaya segara udakara 3000USD, kanggo ngenteni barang-barang pemasok liyane, kita nundha lan ngatur pangiriman ing Oktober ...
    Waca liyane