Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Profil Perusahaan

about

Babagan Tonggak sejarah

Xingtai Milestone Impor & Ekspor Trading Co, Ltd minangka salah sawijining perusahaan ekspor Bossa Group, Ana rong pabrik ing klompok kita, Siji dununge ing zona pengembangan teknologi tinggi Xingtai, provinsi Hebei. Wilayah liyane ana ing zona industri YUGAN, provinsi JIANGXI.

Riwayat Perusahaan

Wiwit taun 1991, pabrik kami dibangun ing Xingtai.
Ing taun 2005, klompok Bossa nggawe, lan nyipta Milestone Xingtai kanggo diekspor.
Ing 2012, nyiyapake pabrik filter cabang ing Jiangxi.

Merek Dhewe

Kita duwe merek ekspor independen, kalebu Milestone, CHNMST, Ruiqian, Jiasheng, Zahory lsp.

Filsafat Bisnis

Kualitas lan layanan minangka filosofi bisnis kita. Kita pitados bilih kualitas minangka gesang perusahaan, lan layanan nggawe masa depan

JHGFIUY

Area Over

JHGFU

Area Konstruksi

YUTTY

Buruh ing Pabrik Kita

YTRUY

%
Wong sing Akeh Pendhidhikan

Kualitas Lan Layanan

Kita ngrancang, ngembangake, ngasilake lan adol kabeh jinis filter mesin lan produk besi cor kanggo generator, mesin konstruksi, kendaraan komersial, bus, mesin pertanian, truk tugas berat dll. Kayata filter udara, filter minyak, filter bahan bakar lan filter hidrolik sing diganti filter sing digunakake ing pasar sawise-sales. Kita luwih nggatekake babagan efek penyaringan, struktur lan tampilan.

Layanan OEM & ODM

Kita duwe saringan khusus kanggo pelanggan kanthi nomer OEM utawa gambar utawa conto pelanggan.

sever (5)

Kustomisasi Merek

Merek pelanggan bisa ditampa kanthi disesuaikan miturut gambar merek pelanggan, nalika nampa merek kanthi sah.

vutyfg

Jaminan Kualitas

Miturut standar sistem IATF 16949, kita nggawe standar inspeksi kualitas sing sampurna lan nggawe sistem jaminan kualitas ilmiah lan ketat.

ytgsdf

Diekspor Udakara 50 Negara

Produk kami wis diekspor menyang saindenging jagad, kayata Amerika, Inggris, Peru, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Korea, Malaysia, Australia, UAE, PK, Angola, Nigeria dll.

ertregfd

Teknologi Lanjut

Kita nggunakake teknologi canggih lan sistem manajemen kualitas ing lini produksi filter khusus kanggo njamin kualitas produk.

nvbuty

Cara Pengiriman Fleksibel

Kita ndhukung kanggo ngirim liwat segara, udhara, sepur, ekspres dll., Lan nampa barang menyang papan sing jelas miturut pandhuan pelanggan.

gfytry

Babagan Pabrik

Kualitas minangka cara urip, kita ngetrapake standar kualitas tinggi kanthi ketat lan nambah kepuasan pelanggan, iki mesthi dadi pedoman perusahaan. Sugeng rawuh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngubungi kita.

fac (2)
Filter Kertu Ing Nang
fac (3)
Gawe Majelis Filter
fac (5)
Tes Nyaring

HGFDTYR
Wechat

BVCYRT
Whatsapp

Apa wae Pitulung Utawa Konsultasi, Coba Bebas Hubungi Kami

gdfshg

1(2)

Pameran Gaya