Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Q1. Apa MOQ sampeyan?

A: Biasane, kita ngasilake barang sajrone 20-25 dina kerja kanggo barang akeh. Yen mendesak, kita bisa ngatur produksi udakara 10-15 dina. Yen stok, kita bisa ngirim sajrone 3-7 dina kerja.

P2. Apa merek sing bisa diwenehake?

A: Kita duwe merek ekspor independen, kalebu Milestone, CHNMST, Ruiqian, Jiasheng, Zahory lsp. Sementara, merek pelanggan dhewe bisa ditampa kanthi disesuaikan sawise nampa merek pelanggan kanthi sah.

P3. Apa istilah pengepakan sampeyan?

A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.

Q4. Apa sampeyan bisa menehi sertifikat?

A: Kita nyedhiyakake sertifikat IATF 16949 kanggo klien, lan uga bisa nindakake CO nalika ngirim. Yen pelanggan pengin nggawe sertifikat khusus, kita pengin mbantu nggawe klien.

P5. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

P6. Apa syarat pengiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

P7. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Umume, butuh wektu 15 nganti 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

Q8. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.

Q9. Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyakake conto yen wis siyap bagean, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

P10. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim.

Q11: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat;
2. Kita ngormati kabeh pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi.

Pengin kerja sama kita?