Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Nyaring suku cadang

  • R12T R12P fuel water separator filter bowls spare parts Bowl

    R12T R12P pemisah banyu bahan bakar cacah nyisihake bagean Bowl

    1. Kategori Produk: Bagéan Ganti
    2. Bahan njaba: nilon
    3. Bobot Item: 1,8 Ons
    4. Gaya: Spin-On
    5. Cocog: mangkuk koleksi banyu kanggo saringan bahan bakar R12T / pemisah banyu
    Bahan mangkuk 6.R12T: digawe saka nilon transparan sing bisa digunakake maneh, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng level banyu, tahan korosi lan daya tahan
    7. Klep saluran - kanthi saluran pembuangan otomatis kanggo saluran rereged lan banyu sing dikoleksi
    8. resistensi suhu dhuwur: ora gampang cacat ing lingkungan kerja suhu dhuwur; Kapasitas banyu ing mangkuk: 1,8 oz 1,8 fl oz
    9. Paket Kalebu: Bowl Koleksi 1 x R12T kanthi Gasket.
  • Replacement filter spare parts 3975404 for FS19732

    Suku cadang saring panggantos 3975404 kanggo FS19732

    Nomer Bagéan: 3975404
    Digunakake kanggo: FS19732
    Ukuran: OEM Standar ukuran; Ukuran khusus kasedhiya
    Sampel / Simpenan: Kasedhiya
    Kemasan: Paket netral, panjaluk panjaluk pelanggan
    Wektu pangiriman: 3-30 dina
    Kode HS: 8421310000
    Memuat port: Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Tianjin, Qingdao lsp
    Papan asal: China