Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Kanggo Perkins

  • Filter manufacturer fuel filter 4461492 for excavator generator engine parts

    Filter bahan bakar pabrikan saringan 4461492 kanggo bagean mesin generator excavator

    Spesifikasi 1. Digawe saka bahan berkualitas tinggi 2. Digunakake kanggo nyegah bocor 3. Efisiensi tinggi lan reasona 4. Sistem pelumasan A) Resistensi suhu tinggi utawa kurang B) resistensi korosi C) Kasedhiya macem-macem jinis D) Gunakake kanggo mobil / truk / mesin berat / stasiun listrik / bubuk akustik / mesin tugas berat Filter oli bisa nyuda gesekan sing digawe sajrone nggarap komponen, nyuda konsumsi energi lan kerusakan bagian. Sanalika, dheweke uga bakal ...
  • Diesel Engine Spin-on Fuel Water Separator Filter 26561118 For Perkins

    Mesin Diesel Spin-on Fuel Water Separator Filter 26561118 Kanggo Perkins

    Dhuwur: 158 mm
    Diameter njaba: 81 mm
    Diameter Batin: 61 mm
    Diameter Batin: 70 mm
    Dhiameter cincin segel: 13,4mm
    Ukuran Utas: M 16 X 1.5
    Bobot: 0,48kg
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Kualitas: Kinerja Tinggi lan kualitas dhuwur
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Papan Asal: Hebei, China
    Kode HS: 8421230000
  • 26560163 1R0793 diesel fuel filter for truck for Perkins

    Saringan bahan bakar diesel 26560163 1R0793 kanggo truk kanggo Perkins

    Diameter njaba 2: 76.5mm
    Diameter njaba 1: 76.5mm
    Diameter batin 1: 34.5mm
    Diameter batin 2: 34.5mm
    Dhuwur 1: 116.5mm
    Dhuwur 2: 109mm
    Jinis implementasi saringan: Nyisipake Sisipan
    Nomer OEM
    CATERPILLAR: 1R0793
    PERKINS: 26560163
    Otomotif SAKURA: EF-51040