Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Kanggo Racor

  • Fuel water separator filter assembly S3213 for marine

    Perakitan filter pemisah banyu bahan bakar S3213 kanggo segara

    Nomer Bagéyan: S3213 Déwan filter pemisah banyu bahan bakar
    Unsur filter Diameter njaba: 93mm
    Dhuwur unsur saringan: 102mm
    Unsur filter Ukuran utas: 11 / 16X16
    Nomer sing diganti: Ganti Merkur 35-60494-1; Ganti Racor S3213, B32013; 18-7932-1, 18-7932, 18-7928-1, 18-7928 | Filter Ganti Mercury Marine 35-809097, Racor S3213, Yamaha MAR-24566 3-03-03 00, 18-7919, 18-7919-1 | Ganti mangkuk 18-7922-1, 18-7922 | Ganti kurung 18-7853-1.