Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Kanggo Volvo

  • Truck Diesel Engine Fuel Water Separator Filter 20998367 for VOLVO

    Filter Pemisah Banyu Bahan Bakar Mesin Diesel 20998367 kanggo VOLVO

    Dhuwur: 142 mm
    Diameter njaba: 93 .6mm
    Diameter Batin: 81 mm
    Dhiameter cincin segel: 90,4mm
    Ukuran Utas: 1 "-14UNS-2B
    Bobot: 0,56kg
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Kualitas: Kinerja Tinggi lan kualitas dhuwur
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Papan Asal: Hebei, China
    Kode HS: 8421230000