Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Perakitan filter pemisah banyu bahan bakar SWK 2000/5 SWK 2000-5 kanggo Separ

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Order: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • 30 mikron:
  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

     

    Perakitan pemisah bahan bakar SWK 2000/5 kanggo Separ

    Karakteristik teknis
    Aliran bahan bakar maksimum: 300 liter saben jam
    Watesan saringan kanthi aliran maksimal (filter 30 mikron): 20 mbar
    Utas inlet lan outlet: M 16 x 1.5
    Dhuwur: 258 mm
    Unsur filter: 30 mm
    Dhuwur total sing dibutuhake kanggo instalasi: 304 mm
    Ambane: 93 mm
    Jembar: 140 mm

    RingkesanMesin nganti 300 tenaga kuda
    Output 5 liter / mnt.
    Sing paling kompak saka filter pemisah banyu bahan bakar SWK-2000 saringan seri yaiku SWK-2000/5 pamisah bahan bakarkanthi colokan pemanas omah, langsung unsur filter SWK-00530 dhewe. Pemanas jinis iki ngalangi elemen filter 00530 standar ing pamisah saka pembekuan.
    SWK-2000/5 nyedhiyakake pemurnian bahan bakar 99,9% kanthi ukuran sing cukup cilik. Model iki ditujokake kanggo dipasang ing kendaraan diesel pribadi utawa komersial kanthi tenaga mesin nganti 250 tenaga kuda. Biaya model iki cukup terjangkau, kanthi kapasitas nganti 300 liter saben jam. Pemanas bahan bakar nggawe luwih gampang kanggo miwiti mesin lan nyegah bahan bakar saka beku sajrone operasi (mode pelayaran). Pemanasan pemisah bisa diuripake lan dipateni kaya sing dibutuhake.
    SWK-2000/5 bisa diinstal ing pembangkit listrik tenaga solar meh kabeh kapasitas, sing menehi sawetara keuntungan. Ana sawetara analog pemisah iki, kanthi sistem pemanas bahan bakar internal.
    Separ 2000 minangka universal saringan bahan bakar kanggo mesin diesel.
    Masalah umum karo mesin diesel - pamisahan 100% banyu sing terus dibentuk ing tangki bahan bakar - ditanggulangi kanthi bantuan sistem sentrifugal multistage sing dhasar anyar, kanthi nyata mandheg proses kerusakan peralatan solar lan tampilan rereget.

    Tulung dicathet

    Yen sampeyan mutusake mbatalake SWK 2000/5 pamisah banyu bahan bakarlan ngresiki komponen internal, coba gunakake mung bahan bakar solar sing resik. Sampeyan ora dianjurake nggunakake cairan lan bahan liyane, amarga bakal ngrusak komponen pamisah (utamane botol plastik), sing bakal mengaruhi reliabilitas operasional kasebut kanthi negatif.
     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita