Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Filter udara pabrikan KW2140C1 kanggo bagean mesin generator

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fungsi lan pancegahan nalika ngresiki

    Fungsi filter udara: Filter udara dipasang ing port asupan mesin. Kanthi efektif bisa nyaring bledug lan kotoran ing udhara, saengga kemurnian hawa sing mlebu kamar pembakaran saya mundhak banget, supaya bahan bakar bisa dibakar kabeh. Filter udara umume nggunakake elemen filter kertas, nanging bisa diresiki bola-bali? Nyatane, saringan udara bisa diresiki bola-bali. Nanging kudu ati-ati nalika ngresiki: aja ngumbah nganggo banyu utawa minyak, nanging gunakake cara dabbing lan blow. Cara nutul yaiku nutul pasuryan pungkasan unsur penyaring kanthi alon-alon supaya bledug tiba. Cara ngunekake yaiku nggunakake elemen filter udara sing dikompresi kanggo nyebul bagian njero, nanging kaping kaping reresik uga winates, amarga kemampuan saringan udara kanggo nyaring hawa bakal saya suwe. Ing kasus iki, filter udara kudu diganti.

    PU2652 (5)_副本

    Sepira kerepe elemen filter udara kudu diganti?
    Keputusan khusus gumantung karo lingkungan udara sekitar sing digunakake dening kendaraan. Yen dadi kutha kanthi lingkungan udhara sing luwih apik, ora ana masalah kanggo ngganti saben taun. Yen wilayah industri, ing endi polusi serius, elemen filter luwih gampang dadi reged. Banjur dianjurake kanggo nyepetake siklus panggantos, sing bisa diganti udakara 8 wulan. Siklus panggantos filter udara biasane padha, ora ana gandhengane karo model, mung tingkat polusi lingkungan.

    Kontak kita

    Telp: 86-319-5326929

    Fax: 0319-5326929
    Sel: 86-13230991855
    Skype: info6@milestonea.com
    Whatsapp / WeChat: 008613230991855
    www.milestonea.com

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk