Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Liyane

  • Truck air filter K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU for HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

    Filter udara truk K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU kanggo HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

    Sepira kerepe sampeyan ngganti filter udara? Filter udara dipasang ing kompartemen mesin kanggo nglindhungi mesin. Nalika mesin mlaku, bensin dibakar ing mesin kasebut. Pembakaran bensin mbutuhake oksigen kanggo pembakaran. Oksigen disedhot saka njaba, nanging kualitas udara saiki ora kepenak banget, nalika pm2. 5 kahanan serius, sampeyan bakal nganggo topeng nalika metu, lan alat pemurni udara dipasang ing omah sampeyan. Saiki, mobil lan truk dadi saya apik ...
  • China manufacturer honeycomb air filter oval powercore P608533+P600975 32/925682+32/925683

    Produsen China honeycomb air filter oval powercore P608533 + P600975 32/925682 + 32/925683

    Panjang Spesifikasi 1: 181mm Dhuwur 1: 148mm Jembar 1: Panjang 250mm 2: 213mm Dhuwur 2: 39mm Jembar 2: 110mm Efisiensi filtrasi: 99,95% Model: Gaya filtrasi utama: Tipe media saring oblong: selulosa Lintas nomer OEM P608533 Diganti: AGCO: 528741D1 CASE IH: 82988916 CASE IH: 87037984 FENDT: H 260 200 090 100 JCB: 32/925682 JOHN DEERE: FG634 059 1 JOHN DEERE: RE253518 JOHN DEERE: SU20768 LANDINI: 6503092 M1 LIEBHERR: 1048851 SPERRY .
  • 7286322 7221934 honeycomb air filter for others

    7286322 7221934 filter udara madu kanggo wong liya

    Dawa: 6,13 inci (155,6 mm)
    Jembar: 5,83 inci (148 mm)
    Dhuwur: 8,79 inci (223,3 mm
    Filter Udara njaba: 7286322
    Filter Batin: 7221934
    Barang Bobot 2,01 pon
    Fit Type Universal Fit
    Ukuran Paket 9,57 x 6,54 x 6,54 inci; 2,01 Pound
  • 1621138999 76.50.298 7650298 air filter

    1621138999 76.50.298 7650298 saringan udara

    Informasi ukuran:
    Dhuwur: 51mm
    Diameter njaba: 61mm
    Bobot: 7.8KGS / PC

    Nomer silang:
    1.1621138999
    2.76.50.298
  • Truck Engine DXI11 DXI 13 DXI7 Air Filter 5001865723

    Mesin Truk DXI11 DXI 13 Filter Udara DXI7 5001865723

    Milestone Pabrik OE Nomer P785522 Jinis filter Ukuran Filter Udara Dhuwur (mm) 464 Diameter njaba 2 (mm) Diameter njaba maksimal (mm) 313 Diameter njero 1 (mm) 177.6 Bobot & Berat volume (KG) ~ 3.832 Paket jumlah PC Siji Paket Paket KG ~ 3.832 Paket volume kubik Loader Loader ~ 0,057 Nomor Pabrik Referensi silang Fleetguard AF26244 Fleetguard AF25333 DONALDSON P780622 CATERPILLER 6I-2502 DONALDSON P785522 MECAFILTER ...