Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Produk

  • Truck air filter K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU for HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

    Filter udara truk K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU kanggo HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

    Sepira kerepe sampeyan ngganti filter udara? Filter udara dipasang ing kompartemen mesin kanggo nglindhungi mesin. Nalika mesin mlaku, bensin dibakar ing mesin kasebut. Pembakaran bensin mbutuhake oksigen kanggo pembakaran. Oksigen disedhot saka njaba, nanging kualitas udara saiki ora kepenak banget, nalika pm2. 5 kahanan serius, sampeyan bakal nganggo topeng nalika metu, lan alat pemurni udara dipasang ing omah sampeyan. Saiki, mobil lan truk dadi saya apik ...
  • Filter manufacturer fuel filter 4461492 for excavator generator engine parts

    Filter bahan bakar pabrikan saringan 4461492 kanggo bagean mesin generator excavator

    Spesifikasi 1. Digawe saka bahan berkualitas tinggi 2. Digunakake kanggo nyegah bocor 3. Efisiensi tinggi lan reasona 4. Sistem pelumasan A) Resistensi suhu tinggi utawa kurang B) resistensi korosi C) Kasedhiya macem-macem jinis D) Gunakake kanggo mobil / truk / mesin berat / stasiun listrik / bubuk akustik / mesin tugas berat Filter oli bisa nyuda gesekan sing digawe sajrone nggarap komponen, nyuda konsumsi energi lan kerusakan bagian. Sanalika, dheweke uga bakal ...
  • Manufacturer air filter KW2140C1 for generator engine parts

    Filter udara pabrikan KW2140C1 kanggo bagean mesin generator

    Fungsi lan pancegahan nalika ngresiki fungsi Filter udara: Filter udara dipasang ing port asupan mesin. Kanthi efektif bisa nyaring bledug lan kotoran ing udhara, saengga kemurnian hawa sing mlebu kamar pembakaran saya mundhak banget, supaya bahan bakar bisa dibakar kabeh. Filter udara umume nggunakake elemen filter kertas, nanging bisa diresiki bola-bali? Nyatane, saringan udara bisa diresiki bola-bali. Nanging ati-ati nalika diresiki: aja ngumbah nganggo wat ...
  • China manufacturer honeycomb air filter oval powercore P608533+P600975 32/925682+32/925683

    Produsen China honeycomb air filter oval powercore P608533 + P600975 32/925682 + 32/925683

    Panjang Spesifikasi 1: 181mm Dhuwur 1: 148mm Jembar 1: Panjang 250mm 2: 213mm Dhuwur 2: 39mm Jembar 2: 110mm Efisiensi filtrasi: 99,95% Model: Gaya filtrasi utama: Tipe media saring oblong: selulosa Lintas nomer OEM P608533 Diganti: AGCO: 528741D1 CASE IH: 82988916 CASE IH: 87037984 FENDT: H 260 200 090 100 JCB: 32/925682 JOHN DEERE: FG634 059 1 JOHN DEERE: RE253518 JOHN DEERE: SU20768 LANDINI: 6503092 M1 LIEBHERR: 1048851 SPERRY .
  • Fuel water separator filter assembly SWK 2000/5 SWK 2000-5 for Separ

    Perakitan filter pemisah banyu bahan bakar SWK 2000/5 SWK 2000-5 kanggo Separ

      Perakitan pemisah bahan bakar SWK 2000/5 kanggo ciri khas Separ Aliran bahan bakar maksimal: 300 liter saben jam Batas saring ing aliran maksimal (saringan 30 mikron): 20 mbar Utas inlet lan outlet: M 16 x 1,5 Dhuwur: 258 mm Unsur filter: 30 mm Total dhuwur sing dibutuhake kanggo instalasi: ambane 304 mm: 93 mm Jembar: 140 mm Ringkesan Mesin nganti 300 tenaga kuda Output 5 liter / mnt. Filter kompilasi pemisah banyu bahan bakar paling kompak SWK-2000 yaiku pemisah bahan bakar SWK-2000/5 kanthi omah ...
  • Construction machinery engine parts Oil Filter W962 for Mann

    Mesin bagean mesin Konstruksi Filter Minyak W962 kanggo Mann

    Dhuwur: 210 mm
    Diameter njaba: 93,2 mm
    Diameter batin1 : 62 mm
    Diameter batin2 : 72 mm
    Bobot: 0,82KG
    Ukuran utas (inci): 1 "-12UNF-2B
    Papan Asal: Hebei, China
    Jeneng: MST
    Bahan: kertas besi + saringan, Kertas & logam
    Kualitas: Kualitas Tinggi
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Papan Asal: Hebei, China
    Kode HS: 8421230000
  • China Filter Manufacturer Fuel Filter PU966/2X for Mann

    China Filter Produsen Fuel Filter PU966 / 2X kanggo Mann

    Dhuwur: 92 mm
    Diameter njaba: 82 mm
    Diameter Batin 1: 57 mm
    Diameter Batin 2: 65 mm
    Ukuran Utas: M20x1.5
    Bobot : ~ 0,5KG
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Papan Asal: Hebei, China
    Kode HS: 8421230000
  • China Filter Manufacturer Fuel Filter PU966/2X for Mann

    China Filter Produsen Fuel Filter PU966 / 2X kanggo Mann

    Dhuwur: 250 mm
    Diameter njaba: 90 mm
    Diameter Batin 1: 18 mm
    Diameter Batin 2: 46 mm
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Papan Asal: Hebei, China
    Kode HS: 8421230000
  • High quality Full Flow Oil Filter P559000 for Donaldson

    Filter Minyak Flow Penuh kualitas dhuwur P559000 kanggo Donaldson

    Dhuwur: 300 mm
    Diameter njaba: 119 mm
    Diameter ing njero: 102mm
    Bobot: 1,513KG
    Ukuran utas (inci): M95 x 2.5
    Papan Asal: Hebei, China
    Jeneng: MST
    Bahan: kertas besi + saringan, Kertas & logam
    Kualitas: Kualitas Tinggi
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Kode HS: 8421230000
  • High quality Construction machinery Oil Filter A0001801609 for Benz

    Mesin Konstruksi oli Filter A0001801609 berkualitas tinggi kanggo Benz

    Dhuwur: 151 mm
    Diameter njaba: 83,2 mm
    Diameter ing njero: 35mm
    Bobot: 0,135kg
    Papan Asal: Hebei, China
    Jeneng: MST
    Bahan: kertas besi + saringan, Kertas & logam
    Kualitas: Kualitas Tinggi
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Kode HS: 8421230000
  • China Factory High quality Oil Filter 4283859 for HITACHI

    Filter Pabrik Minyak Berkualitas Tinggi China 4283859 kanggo HITACHI

    Dhuwur: 205 mm
    Diameter njaba: 118 mm
    Diameter ing njero: 98mm
    Ukuran utas (inci): 1 1/2-12 UNF
    Papan Asal: Hebei, China
    Jeneng: MST
    Bahan: kertas besi + saringan, Kertas & logam
    Kualitas: Kualitas Tinggi
    Wektu kiriman: 7-15 Dina
    Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
    Garansi: 5000-10000 mil
    Kode HS: 8421230000
  • R12T R12P fuel water separator filter bowls spare parts Bowl

    R12T R12P pemisah banyu bahan bakar cacah nyisihake bagean Bowl

    1. Kategori Produk: Bagéan Ganti
    2. Bahan njaba: nilon
    3. Bobot Item: 1,8 Ons
    4. Gaya: Spin-On
    5. Cocog: mangkuk koleksi banyu kanggo saringan bahan bakar R12T / pemisah banyu
    Bahan mangkuk 6.R12T: digawe saka nilon transparan sing bisa digunakake maneh, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng level banyu, tahan korosi lan daya tahan
    7. Klep saluran - kanthi saluran pembuangan otomatis kanggo saluran rereged lan banyu sing dikoleksi
    8. resistensi suhu dhuwur: ora gampang cacat ing lingkungan kerja suhu dhuwur; Kapasitas banyu ing mangkuk: 1,8 oz. 1,8 fl oz
    9. Paket Kalebu: Bowl Koleksi 1 x R12T kanthi Gasket.