Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

R12T R12P pemisah banyu bahan bakar cacah nyisihake bagean Bowl

Katrangan singkat:

1. Kategori Produk: Bagéan Ganti
2. Bahan njaba: nilon
3. Bobot Item: 1,8 Ons
4. Gaya: Spin-On
5. Cocog: mangkuk koleksi banyu kanggo saringan bahan bakar R12T / pemisah banyu
Bahan mangkuk 6.R12T: digawe saka nilon transparan sing bisa digunakake maneh, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng level banyu, tahan korosi lan daya tahan
7. Klep saluran - kanthi saluran pembuangan otomatis kanggo saluran rereged lan banyu sing dikoleksi
8. resistensi suhu dhuwur: ora gampang cacat ing lingkungan kerja suhu dhuwur; Kapasitas banyu ing mangkuk: 1,8 oz. 1,8 fl oz
9. Paket Kalebu: Bowl Koleksi 1 x R12T kanthi Gasket.


Detail Produk

Tag Produk

FAQ kanggo mangkuk

1. Apa bisa digunakake kanggo generator disel?
Wangsulan: Ya elinga nginstal luwih cedhak karo tank sing luwih murah tinimbang dhuwur asupan, supaya kunci gas ora bakal kedadeyan

2. Apa Mangkuk Banyu iki tahan suhu dhuwur? Apa bakal cacat sawise ngalami suhu dhuwur?
Wangsulan: Ora, Mangkuk Banyu sing disedhiyakake tahan suhu dhuwur, tahan korosi lan daya tahan.

Babagan rapat R12T iki
Perhatian: Mangga kencengake filter dhewe nalika nginstal. Mangga isi saringan nganggo bahan bakar sadurunge dipasang.
Filter R12T lan mangkuk koleksi nilon Separator Air Filter Bahan Bakar Laut NPT, ZG1 / 4-19. Bisa digunakake kanggo solar.
Desain filter spin-on iki gampang diganti lan mangkuk koleksi nilon bening sing bisa digunakake maneh lan duwe saluran pembuangan mandiri kanggo ngilangi najis lan banyu sing ora dikepengini. Kencengi katup, banyu ora bakal ngeculake. Ngeculake katup, banyu bisa gratis kanggo ngeculake.
Filter dirancang kanggo aplikasi kinerja dhuwur, lan kanthi laju aliran 15 GPH ing model R12T, mesin sampeyan bakal luwih apik tinimbang saiki nganggo bahan bakar tanpa banyu sing resik.
Aja kejiret ing banyu tanpa saringan spin-diesel kasebut. Saluran mlebu lan metu bisa dipakani ing sisih sing padha utawa ing sisih liyane.

Ana pitakon, pls bebas hubungi kita!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk