Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Kanggo truk Janpan liyane

  • Janpan truck engine parts air filter 16546-Z9003

    Filter mesin bagian truk Janpan 16546-Z9003

    Diameter njaba: 232 mm
    Diameter njaba: 147 mm
    Diameter Batin 1: 149 mm
    Diameter Batin 2: 23 mm
    Dhuwur 1: 343 mm
    Dhuwur 2: 331 mm
    Garansi: 8000km 6 wulan
    Wektu Pangiriman: 7-15 dina kerja
  • 8970622940 air filter for other Japan trucks

    Filter udara 8970622940 kanggo truk Jepang liyane

    Diameter njaba: 237.0mm
    Dhiameter batin: 132.0mm
    Dhuwur: 291.0mm
    Jinis implementasi saringan: Nyisipake Sisipan
  • Air Filter AS-7989 for 3054 engine

    Filter Udara AS-7989 kanggo mesin 3054

    Milestone Pabrik OE Nomer AS-7989 Jinis filter Filter udara Dimensi Dhuwur (mm) 444 Diameter njaba 2 (mm) Diameter njaba maksimal (mm) 318 Diameter njero 1 (mm) 198 Bobot & Bobot volume (KG) ~ 2.1 Paket jumlah pcs Siji Kilogram bobot ~ 2.1 Paket volume kubik Loader Loader ~ 0,022 Nomor Pabrik Referensi Lintas CATERPILLAR 6I6434 BALDWIN PA4640FN KOBELCO 2446U264S2 SAKURA AS-7989 WIX FILTER 49434 ngenalake AS-7989 yaiku ...