Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Tim Kita

Ketua grup Bossa
Manajer umum perusahaan Milestone

● Luwih saka 30 taun pengalaman ing truk Foton
● Priksa luwih akeh babagan kualitas lan produksi

giogyui

Yuejun Fan

Manajer sawise didol

Telpon: +86 13231982661
Email: Milestone_ceo @ 163com

● Ahli sing ngrampungake lan ngatasi masalah
● Pemahaman tren pasar sing akurat
● Apik komunikasi telpon

giogyui

Zhang seneng

Manajer Penjualan Dagang Internasional

Telpon : +86 13231989659
Email: info4@milestonea.com

● Tanggung jawab kanggo pangembangan lan pangopènan klien gedhe
● Latar mburi profesional ekonomi lan perdagangan internasional
● Ngerteni kabeh proses pesanan lan operasi
● Kemampuan lisan lan tulisan inggris

giogyui

Jane Huo

Sales Senior

Telpon: +86 13231991169
Email: info9@milestonea.com

● Penjualan kabeh-wektu luwih saka 8 taun pengalaman
● Kinerja penjualan TOP 1
● Sangat ngerti babagan pasar pelanggan
● Layanan sing nyenengake banget lan pas wektune
● Apik ing pasar Amerika Selatan & Lor & Afrika

giogyui

Cathy Kong

Adol

Telpon : +86 13230992219
Email: info7@milestonea.com

● Sregep maju
● 24 jam kanggo layanan online
● Nanggepi kanthi cepet lan cepet
● Apik ing pasar Timur Tengah & Asia

giogyui

Kevin Shen

Adol

Telpon: +86 13230991855
Email: info6@milestonea.com

● Komunikasi kanthi sabar lan tliti
● Sikap layanan kanthi tulus kanggo pra-sales lan sawise-sales
● Apik ing pasar Afrika & Eropa & Asia Tenggara

giogyui

Sunny Chen

Manajer departemen produksi

● Kontrol Kualitas dhisik
● Ngerteni kabeh bagean materi lan kinerja produk
● Bisa ngatur produksi produk sing disesuaikan

giogyui

Jun He

Kepala departemen logistik

● Pasang macem-macem rencana logistik
● Pencet biaya kanthi cara sing hemat biaya

giogyui

Lily Yu

Teknisi lan kepala QC

● Latar mburi teknis profesional
● Nggunakake fleksibel macem-macem alat pangukuran

Lionel Luo