Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Liyane

  • Fuel water separator filter assembly SWK 2000/5 SWK 2000-5 for Separ

    Perakitan filter pemisah banyu bahan bakar SWK 2000/5 SWK 2000-5 kanggo Separ

      Perakitan pemisah bahan bakar SWK 2000/5 kanggo ciri khas Separ Aliran bahan bakar maksimal: 300 liter saben jam Batas saring ing aliran maksimal (saringan 30 mikron): 20 mbar Utas inlet lan outlet: M 16 x 1,5 Dhuwur: 258 mm Unsur filter: 30 mm Total dhuwur sing dibutuhake kanggo instalasi: ambane 304 mm: 93 mm Jembar: 140 mm Ringkesan Mesin nganti 300 tenaga kuda Output 5 liter / mnt. Filter kompilasi pemisah banyu bahan bakar paling kompak SWK-2000 yaiku pemisah bahan bakar SWK-2000/5 kanthi omah ...