Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Kanggo truk China

  • Truck air filter K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU for HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

    Filter udara truk K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU kanggo HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

    Sepira kerepe sampeyan ngganti filter udara? Filter udara dipasang ing kompartemen mesin kanggo nglindhungi mesin. Nalika mesin mlaku, bensin dibakar ing mesin kasebut. Pembakaran bensin mbutuhake oksigen kanggo pembakaran. Oksigen disedhot saka njaba, nanging kualitas udara saiki ora kepenak banget, nalika pm2. 5 kahanan serius, sampeyan bakal nganggo topeng nalika metu, lan alat pemurni udara dipasang ing omah sampeyan. Saiki, mobil lan truk dadi saya apik ...
  • K2841 diesel engine air filter air filter for China trucks

    Filter udara udara mesin diesel K2841 kanggo truk China

    Diameter njaba 1: 280mm
    Diameter batin 2: 162mm
    Diameter batin 1: 200mm
    Dhuwur 1: 454mm
    Dhuwur 2: 430mm
    Diameter njaba 2: 180mm
  • Air filter DZ97259191047 use for DELONG X3000

    Filter udara DZ97259191047 digunakake kanggo DELONG X3000

    Milestone Pabrik OE Nomer DZ97259191047 Jinis filter Ukuran Filter Udhara Dhuwur (mm) 285 Panjang 435 Jembar 250 Bobot & volume Bobot (KG) ~ 3.8 Paket jumlah PCS Satu paket bobot paket ~ 3,8 Volume paket kubik Wheel Loader ~ 0,04 Pasang lan gunakake 1. Nalika nginstal, apa filter udara lan pipa asupan mesin disambungake karo flensa, pipa karet utawa langsung, kudu kenceng lan andal kanggo nyegah bocor udara. Gasket karet kudu ...