Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Filter udara truk K2337 K2337PU 1109070-40A K2342PU kanggo HOWO 420H T5 SHACMAN X3000 M3000 FAW J6 JIEFANG

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sepira kerepe sampeyan ngganti saringan udara?

Ing saringan udaradipasang ing kompartemen mesin kanggo nglindhungi mesin. Nalika mesin mlaku, bensin dibakar ing mesin kasebut. Pembakaran bensin mbutuhake oksigen kanggo pembakaran. Oksigen disedhot saka njaba, nanging kualitas udara saiki ora kepenak banget, nalika pm2. 5 kahanan serius, sampeyan bakal nganggo topeng nalika metu, lan alat pemurni udara dipasang ing omah sampeyan.
Saiki, mobil lan truk dadi saya apik. Yen sampeyan langsung nyedhot ing njaba ruangan tanpa nganggo topeng, mobil bakal sedhot ing wektu sing cendhak, padha karo kahanan Kita kabeh wiwit asma. Supaya mobil ora lara, lan hawa sing nyedhot wis resik lan resik, ana elemen saringan udara sing dipasang ing plabuhan mesin.

Bukak kompartemen njaba lan sampeyan bisa ndeleng kothak plastik gedhe. Filter udara dipasang ing kene, Kabeh udara sing ana ing pembakaran ing mesin kudu mlebu saka kene. Sawise saring udara disaring, banjur mlebu ing silinder mesin kanggo melu pembakaran, mula silinder bisa dibakar kanthi resik.

Filter udara penting banget, sepira kerepe sampeyan ngganti?

Ing kahanan normal, siklus panggantos unsur filter udara ditulis ing buku instruksi mobil. Bukak toko 4S kanggo perawatan lan dheweke bakal ngelingake sampeyan nalika kudu ngganti elemen filter udara. Nanging, siklus panggantos ing pandhuan instruksi yaiku kanggo unsur filter udara sing disertifikasi dening pabrikan lan lingkungan udara sing dites dening pabrikan nalika semana. Cara sing paling praktis yaiku mutusake siklus penggantian sampeyan dhewe miturut lingkungan mobil sampeyan dhewe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita