Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Filter bahan bakar pabrikan saringan 4461492 kanggo bagean mesin generator excavator

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Digawe saka bahan berkualitas tinggi 2. Digunakake kanggo nyegah bocor
3. Efisiensi tinggi lan reasona
4. Sistem pelumasan
A) resistensi apik saka suhu dhuwur utawa kurang
B) resistensi korosi sing apik
C) Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis
D) Ndhaptar menyang mobil / truk / mesin abot / stasiun listrik / bubuk akustik / mesin tugas berat
Filter minyak bisa nyuda gesekan sing digawe sajrone nggarap komponen, nyuda konsumsi energi lan kerusakan bagian.
Sanalika, uga bakal mbusak bledug, prills lan impurities liyane kanggo nglindhungi mesin supaya ora rusak.

Kauntungan Produk

1. Kualitas Asli / OEM / Sawise Pasar lan rega Kompetitif.
2. Syarat pembayaran sing fleksibel.
3. Wektu pangiriman cepet.
4. Agen eksklusif ditampa.
5. Layanan tuku mandheg.
6. Guanrantee Resmi Kanggo 1 Taun

Ditrapake Kanggo:
1. Daya nyaring gedhe, daya tahan, siji utawa kaping pindho ditrapake. Produsen, rega, kualitas sing apik lan jujur, luwih penting.

2. Supaya bledug lan partikel ora ana ing pembakaran, ganti hawa ing cumbustor, jupuk kobongan sing cukup.
Filter udara nyuda disipasi bagean mesin, ngindhari asap peteng lan nggawe aprik mesin bisa normal.

Napa milih kita
Pengalaman saringan luwih saka 15 taun lan dadi pelanggan ing saindenging jagad.
Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 24 jam.
Sampel gratis kaya sing dibutuhake.
Layanan purna jual sing apik ditawakake, tulung baleni yen sampeyan duwe pitakon.
Sugeng rawuh ing perusahaan lan pabrik kita!

Kontak kita

Telp: 86-319-5326929

Fax: 0319-5326929
Sel: 86-13230991855
Skype: info6@milestonea.com
Whatsapp / WeChat: 008613230991855
www.milestonea.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita