Telpon Ponsel
+ 86-13273665388
Nelpon Kita
+ 86-319 + 5326929
E-mail
info@milestonea.com

Filter Minyak Flow Penuh kualitas dhuwur P559000 kanggo Donaldson

Katrangan singkat:

Dhuwur: 300 mm
Diameter njaba: 119 mm
Diameter ing njero: 102mm
Bobot: 1,513KG
Ukuran utas (inci): M95 x 2.5
Papan Asal: Hebei, China
Jeneng: MST
Bahan: kertas besi + saringan, Kertas & logam
Kualitas: Kualitas Tinggi
Wektu kiriman: 7-15 Dina
Rincian Paket: 1. Kemasan khusus 2.Neutral 3.MST packing
Garansi: 5000-10000 mil
Kode HS: 8421230000


Detail Produk

Tag Produk

Referensi Lintas

KASUS IH 76612210
KASUS IH 84385571
KASUS IH 87408494
CUMMINS 2882674
CUMMINS 3101869
CUMMINS 3406809
CUMMINS 4906633
DOOSAN 47400034
DYNAPAC 945949
EUCLID E12979663
FIAT-HITACHI 76194865
GROVE 9414101645
INGERSOLL-RAND 23020407
INGERSOLL-RAND 54662028
KOBELCO 76612210
HYSTER 1415822
KOMATSU 62165-45110
LIEBHERR 10332314
LINDE 3562229031
SISU 1216 400571
SPERRY NEW HOLLAND 76612210
SPERRY NEW HOLLAND 84385571
TEREX 15275439
TEREX 1550 1271
Saringan ALCO SP-1444
BALDWIN BD7154
BALDWIN BD7509
COOPER LSF 5190
DONALDSON P559000
DT 2.11133
DT suku cadang 2.11133
Saringan FIL ZP 3151 MG
FLEETGUARD LF9001
FLEETGUARD LF9031
FLEETGUARD LF9080
FRAM PH8691
Saringan GUD Z 603
NGERTI OC 516
LUBERFINER LFP 9001
Saringan MAHLE OC 516
MAHLE ASLI OC 516
MANN-Saringan WP 12 120
MANN-Saringan WP 12 120/1
PUROLATOR L 65329
SCT Jerman SK 5804
SogefiPro FT5840
Saringan WIX 57746
Saringan WIX 57746XD

LJK (1)
Kaluwihan produk
(1) Nduwe permeabilitas udara sing apik lan kinerja sing stabil.
(2) Filter lipat gedhe, kertas filter lipat luwih akeh.
(3) Elemen saringan nduweni area sing akeh lan umure dawa.
(4) Aliran udara sing dhuwur lan resistensi kurang nggawe mesin luwih kuat.
LJK (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita